Coșul tău

🚌Livrare gratuită la comenzi peste 250 lei!

Când poți purta tricoul tău Neaoș brodat? 

Dacă tot ai fost înțelept și ți-ai luat așa tricou fain, de ce să nu știi și toate ocaziile în care îl poți purta?

Doar nu zice nimeni să fie purtat numai la zile de sărbătoare națională, deși dacă asta vrei tu să faci cu el, noi nu putem decât să ne înclinăm. 

Dragele noastre tricouri cu modele minimaliste românești au fost gândite nu doar cu sufletul, dar și cu mintea noastră ageră. Am vrut să fie un tricou care să poată fi purtat oriunde. Și fiindcă suntem 3 fete și 2 băieți îți spunem că tricoul neaoș merge la blugi, pantaloni eleganți, pantaloni de trening, fustă, sacou, cămașă sau la pantaloni de pijama. 

De ce? Materialul e foarte confortabil, iar tricoul e foarte versatil. 

Dar dacă nu te-am convins, haida să ne uităm mai atent la când anume poți să te îmbraci cu el:

Poartă tricoul Neaoș când nu știi ce altceva să mai porți

Sigur nu pățim doar noi asta: ai o grămadă de haine prin dulap, dar cumva tot la tricoul tău preferat ajungi când te grăbești și nu știi cu ce vrei să te îmbraci. După ce ne-am făcut toți tricouri, ne-am dat seama că cel de la Neaoș a devenit preferatul. 

Trebuia să ajungem repede undeva? Tricoul Neaoș. 

Întârziam la facultate? Tricoul Neaoș. 

Ne vedem la ședință? Tricoul Neaoș. Și tot așa. 

Deci dacă ai nevoie de un nou tricou preferat pe care să pui mâna în zilele când doar vrei să pui repede ceva pe tine și care să mai fie și foarte fain pe deasupra, ai ghicit ce îți recomandăm. 

Poartă tricoul Neaoș când stai toată ziua în casă

Mai ales în perioada aceasta, avem din ce mai multe zile în care lucrăm sau suntem prezenți la cursuri de acasă. Și oricât de trist ar fi din anumite puncte de vedere, trebuie să recunoaștem că fiecare a găsit și câteva beneficii. 

Unul dintre ele sigur e acela că nu mai trebuie să-ți faci griji dacă ești îmbrăcat adecvat sau dacă papucii cei noi o să te roadă. 

Deci tricoul Neaoș vine iar în ajutor. E simplu, arată fain la cameră și e foarte confortabil. 

Poartă tricoul Neaoș când ai toată ziua treabă prin oraș

În opoziție cu punctul anterior vin zilele când ai treabă prin oraș. Știi că trebuie să alergi dintr-o parte în alta ca să rezolvi fel de fel de chestii și a te îmbrăca elegant nu pare cea mai bună decizie într-o zi de genul. 

Majoritatea alegem ceva confortabil și care nu ar fi inconfortabil. Ceva în care putem liniștiți să mergem peste tot și să rezolvăm de toate. Probabil deja intuiești alegerea noastră. 

Poartă tricoul Neaoș când vrei să impresionezi la prima întâlnire

Mergi la prima întâlnire cu cineva și îți tot faci griji despre ce o să vorbiți, cine o să spargă gheața și cum treceți de acel „Bine, tu ce faci?”. De cele mai multe ori conversațiile au nevoie de un punct de pornire, ca apoi să-și urmeze cursul natural. 

E o tehnică des întâlnită ca la prima întâlnire să porți ceva ce ar atrage veșnica întrebare „De unde îl/o ai?”. În plus, e foarte probabil să primești și un compliment. Ceea ce e foarte de dorit la o primă întâlnire. 

Deci tricoul Neaoș te poate scăpa și de toate gândurile referitoare la subiectele de discuție, pentru că știm cu toții că o să auzi „Ce tricou fain ai. De unde e?” Mai mult, tricourile vin cu o poveste, deci știi deja cum poți continua discuția.

Ne poți mulțumi după aceea. 

Poartă tricoul Neaoș când vrei să faci o impresie oriunde ai merge

Mărim puțin spectrul întâlnirilor, că doar nu avem de un singur fel. 

Așadar, dacă e prima zi de facultate/școală, prima zi la job sau dacă mergi la un eveniment unde e cineva pe care vrei să-l impresionezi, un tricou cu modele și desene românești brodate atent și cu grijă e foarte probabil să ajute. 

Intri în cameră și deodată toată lumea îți complimentează alegerea. Și uite așa faci o primă impresie. 

Poartă tricoul Neaoș când mergi până la magazinul din apropiere

Ai rămas fără pâine sau nu mai poți dacă nu mănânci ceva dulce, dar nu vrei să mai schimbi hainele și nici în pijamale nu poți să ieși. 

Soluția e simplă: tragi repede pe tine niște pantaloni și tricoul neaoș și ești gata. 

Nici nu depui mult efort și nici nu râde nimeni de tine dacă te vede pe stradă! 

Poartă tricoul Neaoș când ai chef de o zi de relaxare

Cu toții vrem câte o zi în care tot ce facem e să stăm în pat, să citim sau să ne uităm la seriale și să nu mișcăm un deget. 

E normal. Și zile de genul sunt oricând binevenite, chiar dacă nu le prescrie medicul. Așa că dacă azi e ziua în care vrei să te relaxezi, poți păstra pantalonii de pijama, lua tricoul Neaoș și poți face orice îți place ție mai mult. 

Poartă tricoul Neaoș când simți că vrei să te ferchezuiești 

La polul opus sunt zilele în care vrei să te ferchezuiești. În care ai epuizat toate perechile de pijamale și parcă ți-e dor să arăți bine, chiar dacă nu e o ocazie specială. 

Partea bună e că dacă ai un tricou de la Badea, nici nu depui prea mult efort. Băgat în blugi și strâns cu o curea faină la mijloc, pus alături de o fustă și pantofi cu toc, luat pe sub cămașă sau chiar pe sub sacou, cu accesoriile tale preferate și ești gata! 

Așadar, tricoul brodat de la Badea Neaoș  nu doar că îți ușurează viața și procesul de luare a deciziilor, dar te ajută să lași mereu o impresie bună și să fii cel mai interesant din încăpere! 

Iar dacă încă nu ai un tricou de la Badea, poți oricând să îl cumperi, căci Iarmarocul e mereu deschis. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare Gratuită

La comenzile de peste 200 lei

30 de zile drept de retur

Fericit sau banii înapoi garantat

Articole 100% Românești

De la etichetă până la creativitate

100% Plăți Securizate

Cumparără fără griji