Coșul tău

🚌Livrare gratuită la comenzi peste 250 lei!

Politica de Retur

Este dreptul tău:

În urma intrării in vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la achizitia în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării in posesia fizica a produsului.

Perioada de retragere (retur) expiră după 14 zile incepând:

-din ziua la care intri tu sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de tine, în posesia fizică a produselor .

Badea Neaoș îți oferă retur simplu și rapid:

În cazul în care nu vei fi mulțumit(ă) de produsele primite sau acestea nu se potrivesc, le poți returna în termen de maxim 14 zile calendaristice fără nici un fel de motivatie.

1. Anunță intentia de retur, prin e-mail la [email protected]

2. Pentru a putea beneficia de drepturile de returnare, îți recomandăm să te asiguri că produsul are etichetele in original intacte, documentele care l-au însoțit, este ambalat corespunzator și nu prezintă semne de uzură, folosire și mirosuri improprii.

Nu rambursăm contravaloarea produselor utilizate și care nu se pot revinde din motive de igiena sau fiind folosite sau deteriorate (inclusiv lipsă accesorii).

3.Vă rugăm să pregatiti returul și cănd aveți coletul pregătit să il expediați prin firma de curierat Urgent Cargus (sau orice curier rapid doriți), la: Calea Moților, Nr. 62.

Nu livrăm și nu primim colete prin Posta Română!

Costul de transport retur cade în incidenta cumpărătorului (în virtutea Ordonanței nr 34/2014). Dacă clientul nu va achită taxa de retur, prin compensare taxa inițială de curierat nu va fi rambursată clientului. 

Vă rugăm nu trimiteți produsele retur cu valoarea de ramburs deoarece acestea trebuie verificate la recepție și emisă factura de stornare pentru a putea rambursa contravaloarea produselor returnate. 

Alege altă mărime sau un produs la schimb:

După primirea articolelor returnate și verificarea acestora, îți vom expedia schimbul de marime (în limita stocului disponibil), sau alte produse la schimb. Pentru re-expedierea prin curier se va percepe incă o taxă de transport.

Vei primi contravaloarea produsului prin:

Îți vom rambursa integral contravaloarea produsului și costurile de livrare, în termen de 7 zile de la intrarea în posesia noastră a produsului returnat, prin modalitatea aleasă de tine și la care te incadrezi, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul ca ai ales alta modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi. 

Din momentul primirii articolelor returnate și după ce acestea au fost verificate și încadrate ca produse ce indeplinesc condițiile mai sus menționate, returnarea contravalorii prețului de achiziție a produsului se va face de câtre badeaneaoș.ro, conform O.U.G. 34/2014, art. 13, alin. 1, 2 si 3, astfel:

1. Virament bancar: din contul Badea Neaoș in contul tău din România (banii ajung in aproximativ 24 ore de la procesarea plații) – comision practicat 0 lei;

Pentru oricare din metodele de returnare a contravalorii produsului aleasă, te rugăm să ne transmiți în scris pe adresa de e-mail email sau in formularul de retur datele necesare pentru efectuarea operațiunii de restituire.

Important

Cererea de retur se va solutiona în concordanță cu opțiunea aleasă de client. Clientul nu are dreptul să opteze decât o singură dată pentru returnarea/înlocuirea unui produs în condițiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. Renunțarea la cumparare în mod repetat va putea fi considerată abuz.

Orice retur care nu respectă Termenii și condițiile badeaneaos.ro va fi refuzat.

Livrare Gratuită

La comenzile de peste 200 lei

30 de zile drept de retur

Fericit sau banii înapoi garantat

Articole 100% Românești

De la etichetă până la creativitate

100% Plăți Securizate

Cumparără fără griji