Nepoții lui Badea

Paul se ocupă de zugrăvelile din odaia lui Badea. Când e nevoie de un nou vizual pentru paginile noastre de social media sau pentru site, nepotul strașnic ia bidineaua în mână și trece la treabă.

Uneori nu prea-i place lui să deseneze cu mâna liberă, dar lumea zice că-i tare priceput, așa că s-a conformat.

Dacă vrei să povestești cu Paul despre zugrăveli, poți să-i scrii aici: moga@badeaneaos.ro

Georgi, denumită și Nepoata Fâșneață, face de toate. De la discuții cu ai noștri colaboratori până la design și editare de poze, ea e prima care ridică mâna când Badea vine cu o nouă idee mai neobișnuită.

Fără viziunea ei artistică și atenția la detalii, imaginea lui Badea era puțin mai săracă.

Te consideri fâșneț sau fâșneață și vrei să împarți această calitate cu Georgi? O găsești la georgi@badeaneaos.ro

Eve se asigură că tot ce ajunge în fața voastră este țuț din punct de vedere vizual. Fie că nouă, nepoților, ne place sau nu, trebuie să acceptăm că răbdarea e cheia atunci când discutăm despre artă, iar Eve ne-a învățat asta pe toți. 

De asemenea, comunitatea de pe Instagram, cât și poveștile de acolo sunt întreținute cu drag tot de ea, că doar păcat ar fi să nu facă ceea ce se pricepe mai bine!

Artista de Eve nu-și verifică constant mail-urile, însă dacă-i scrii tu poate o facem și noi să mai deschidă câte unul! Pe ea o găsești la:
eve@badeaneaos.ro

Când i-a povestit Miru pentru prima dată lui Badea ceva, acesta a fost atât de emoționat, că i-a dăruit un stilou și i-a lăsat cu limbă de moarte: ”De acuma, tot ce voi spune, tu și doar tu vei scrie!”. Așa a fost, deoarece niciunul dintre nepoții lui Badea nu scrie mai cu dor decât ea!

Orice citești de pe paginile lui Badea este cu siguranță scris sau măcar citit cu atenție și ochi critic de către Miru!

Cu Miru poți povesti despre tradiții și folclor, istorisiri și mituri sau orice îți mai trece ție prin minte aici:
miru@badeaneaos.ro

Edi s-a întrebuințat cu multe de-a lungul timpului prin odaia lui Badea, dar și-a dat seama că cel mai bine îi stă în fața unui ecran, cu gândul la ce să mai îmbunătățească pentru voi, clienții noștri. Cu ajutorul lui Paul, Edi se asigură că totul funcționează ca la carte.

Tot el se ocupă și de hârțogăraie, că doar trăim în România și trebuie un om dedicat numai pentru asta...Dar lui îi place!

Dacă vrei să colaborezi cu nepoții pe un anumit proiect sau ai nevoie de orice sfat în zona tehnică, Edi e dispus să te ajute. Tu doar scrie-i pe:
eduard@badeaneaos.ro