Urare de Crăciun


De la nepoții Badei citire, încununată cu Badea însuși, vine urarea de Crăciun. Sperăm ca urările fiecăruia dintre noi să vă găsească bine, sănătoși și voioși! 

podoabe craciun

Edi: Voi, cei ce cu fiecare click, vorbă bună, sfat sau felicitare ne-ați bucurat ultimele luni, meritați tot ce-i mai frumos de la acest Crăciun. Bucurați-vă de pacea și liniștea sărbătorilor. Un an greu e pe cale să se termine și să sperăm că 2021 va fi anul în care toți învățăm să avem răbdare și să credem, cu adevărat, că în final, totul va fi bine. 

Badea e tare voios și sigur abia așteaptă să vă vadă pe toți la față. Încă puțin. Până atunci, vă urez din suflet un Crăciun Fericit, înmiresmat de mirosul unei clementine curățate cu grijă și de scorțișoara pusă din ochi în vinul fiert. Sărbători cu bine!

Vlad: Nu credeam vreodată că voi avea la viața mea de trăit experiența de a încerca să ții în picioare o afacere locală. Acum că mă gândesc e foarte ciudat, dar pe cât de ciudat e, pe atât de frumos și de bine e totul când vedem câte cuvinte înduioșătoare, de încurajare și feedback pozitiv primim la ceea ce livrăm. Super duper recunoscător(i) sunt(em)!

Paul: Este-o vorbă care spune că cine se aseamănă s-adună. Badea Neaoș nu suntem doar noi șase, Badea Neaoș e o comunitate în care te afli și tu. Tu ai ajutat la dezvoltarea noastră și a lui Badea, iar pentru asta-ți suntem recunoscători! acuma, în ceas de sărbătoare, eu sper să ne găsim la anul cu forțe proaspete și cu entuziasm. iar până atunci, să fim sănătoși!

Georgi: Anul care a trecut a adus cu sine un amalgam de provocări, dar pe toate le-am înfruntat cu vitejie. Asta să ținem minte: lecția curajului. Tăria noastră ați fost voi și tot datorită vouă am continuat să muncim zi de zi pentru visul nostru: acela de a nu-l face pe dragul nostru Bade uitat. 

Cu toată recunoștința în gând și-n suflet, vă urăm un Crăciun armonios, iar anul care vine să vă găsească bucuroși și sănătoși! Limpede să vă fie judecata, iar inima plină de drag pentru cei pe care îi prețuiți. Cred că nu există simțire mai minunată decât iubirea, iar îndemnul meu e să le-o oferiți necontenit celor cărora simțiți. 

Cele mai senine gânduri de la nepoata ai’ fâșneață!

Eve: Sunt multe lecții de învățat într-o viață de om. 

Eu voi pomeni de lecția răbdării. Anul acesta nu a fost cel mai primitor și nici cel mai blând pentru noi, oamenii. 

Cum ar zice o vorbă, la tăți ni-i greu, și chiar de aceea, am învățat să fim răbdători unii cu ceilalți și să înțelegem că suntem cu toții în aceeași oală. De sarmale. 

Cu toții ne-am înstrăinat unii de alții și totuși, în același timp, ne-am apropiat.

Cu toții suntem nepoții îndrăgiți a lui Badea.

Ne-am adunat într-un suflet de comunitate plin de scânteiuțe și aprecieri într-un an mâhnit. Pentru asta, vă suntem pe deplin recunoscători. 

Nepoata artistă vă trimite într-un pachețel ornat cu gânduri bune numai liniște sufletească, pace în căsuțele voastre și miros de scorțișoară!

Miru: Știu că acest Crăciun va fi unul diferit. Poate tocmai de aceea ar trebui să-l facem cât mai special. Nu vă pot ura deci decât să vă bucurați cu adevărat de oamenii care sunt în jurul vostru. De mama care vă ceartă că nu e gata curățenia, de bunica care mereu face prea multă mâncare, de tata care iar a uitat să-ți cumpere baterii pentru luminițele pe care le-ai cumpărat sau de sora/fratele care-ți mai face zile fripte. Căci ei sunt lumea voastră, așa cum e ea.
Deci uitați-vă la cei din jur și bucurați-vă că încă sunteți. Și mâncați bine, dar să nu vi se facă rău!
Căutați-vă fericirea și în inimi, nu doar sub brad! 

clopot craciun

Badea Neaoș: Iaca, a venit și primul meu Crăciun alături de voi.
Dragii Badei, ce-aș putea eu vă ofer mai multe decât mi-ați oferit voi mie în toată această perioadă de când ne cunoaștem?
Mi-ați dat daruri ce nu se pot cumpăra: timp, atenție, cuvinte calde și bunăvoință.

Vă doresc ca toate acestea să se întoarcă înzecit, înmiit  la voi!
Ascultați cuvintele unui bătrân când vă spune să vă bucurați de aproapele vostru, să primiți căldură în suflet, să stați colea lângă sobă și să depănați amintiri și povești, căci cine știe dacă la anu mai apucați să faceți asta! Dăruiți înainte de a aștepta să primiți și dăruiți din toată inima voastră, căci doar atunci o să fie fapta bună cu adevărat!

La anul care vine eu sper să aveți numai bunătate și belșug! Să fiți sănătoși și muncitori, căci numai așa pot visele voastre să devină realitate. 

Fiți oameni frumoși la suflet și nu uitați să vă cinstiți bătrânii!
Sărbători de poveste să aveți! 


Lasă un comentariu


Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare