Ghid: Ce trebuie să faci cu pachetul tău neaoș?


Să ne imaginăm următorul scenariu: ai intrat în Iarmarocul lui Badea (și bine ai făcut), ți-ai ales tricoul care ți-a făcut ție cel mai tare cu ochiul, ai pus comanda, toate bune și frumoase. 

În câteva zile, primești mesaj de la curier că hopa! Ți-a ajuns coletul cu pachețelul neaoș. No, acum ce faci? Că al nostru pachețel nu e ca oricare. El vine cu o experiență neaoșă de care tu trebuie să te bucuri cât cuprinde! 

Tocmai de aceea am zis să îți facem un pustiu de bine și ți-am pregătit un ghid care îți spune pas cu pas ce trebuie să faci cu pachetul tău neaoș ca să ai o experiență cât mai completă. 

Să-i dăm bice!

1. Ridici coletul 

Primești mesajul, te sună curierul și iei pachetul. Cred că ești de acord că nimic nu se compară cu momentul în care ajunge acasă la tine ceva ce ai comandat! 

Așadar, te uiți repede la cutie, vezi că e întreagă, plătești (dacă e cazul) și fugi în casă la loc sigur și cu liniște, ca să te bucuri de pachetul tău! 

2. Rupi cu grijă sticker-ul de pe cutie și o deschizi

Am pus „cu grijă” că au pățit nepoții să se rupă tricoul în timp ce era deschisă cutia! 

Așadar, după ce ai văzut că „ce e în mână nu-i minciună”, așa cum scrie pe sticker, îl iei jos cu grijă și cu atenție, că el e lacătul către pachet în sine! Fii fără grijă, în pachețel mai găsești și alte stickere numai bune de lipit, cadou de la noi! Dacă le și lipești pe undeva, să ne arăți, ca să avem cu ce să ne mândrim! 

3. Citești bilețelul care ți se adresează: față verso! 

Cum dai jos lacătul, în fața ta se deschide un pachet frumos și cu grijă așezat și probabil răsașezat de nepoata Georgi, care le buchițește pe fiecare în parte! 

Și ce te întâmpină prima dată este un bilețel pe care scrie chiar numele tău! Pentru că noi încercăm ca experiența să fie cât mai personalizată și mai completă, îți scriem acolo mesajul personalizat în funcție de tricoul pe care ți l-ai ales! 

Îți dau acum de știre să întorci bilețelul și pe partea cealaltă, pentru că acolo este de fiecare dată explicația sticluței pe care o primești și care are în interiorul ei diferite plante, în funcție de tricou și de povestea lui. O să vezi că toate se leagă frumos și cu fir de poveste în Universul Neaoș! 

4. Citești povestea tricoului

Imediat lângă bilețel se află povestea tricoului tău! 

La Badea Neaoș, fiecare tricou are povestea și personalitatea lui. Și ca să ne asigurăm că vei ști al tău tricou ce hram poartă, punem acolo și povestea lui ca s-o citești și s-o dai mai departe! 

Doar nu poți purta tricoul așa, fără să știi de unde vine și ce e cu el! 

5. Probezi tricoul mult așteptat și îți faci o poză

După tot acest tărăboi de experiențe, bilețele și povești, dai și de comoara pe care ai comandat-o, așezată în hârtie de mătase și împăturită frumos! 

Tricoul tău șade acolo cuminte, plecat de la noi bucuros că va avea un nou stăpân! Și noi ne bucurăm de fiecare dată, pentru că tricourile pleacă de la noi cu tot dragul din lume! 

Îl iei repede pe tine, ca să vezi dacă ai nimerit mărimea (dacă nu, nici o problemă, există și politică de retur) și-ți faci frumos o poză în oglindă, s-o trimiți pe grupul cu prietenii sau cu familia, că de acuma ai cu ce să te fălești! 

6. Te bucuri de ce ai cumpărat și dai cutia la păstrat sau la reciclat 

După toate acestea, ce-ți mai putem spune e să porți tricoul cu bucurie, să ai grijă să îl speli la programul de delicate și să sperăm că o să-ți fie prieten de nădejde. Cutia o poți păstra pe dulap, recicla sau refolosi, după cum îți este de trebuință! 

Mai departe, scrie-n carte! Adică în cartea poveștii tale, că de acuma tricoul e doar al tău! 

Lasă un comentariu


Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare