De ce te-ai abona la newsletter-ul neaoș?


Când am început această frumoasă tărășenie numită Badea Neaoș, noi, nepoții, ne-am gândit care sunt modurile prin care noi putem să aduce conținut de valoare pentru oamenii care ne urmăresc.

Că până la urmă vedem așa de multe lucruri în online, încât uneori e chiar greu să găsești o anumită valoare în ele. 

Așadar, pe lângă Facebook, Instagram și Scrierile noastre cele de toate zilele, (mă rog, sunt puțin mai rare, dar ai înțeles ideea) ne-am gândit să trimitem un newsletter săptămânal către persoanele care doresc o doză neaoșă în fiecare dimineață de joi. 

Newsletter-ul nostru se numește Sfoară-n țară, pentru că asta și încercăm să facem: să vă aducem vouă doza de bârfe folclorice care să vă alimenteze toată săptămâna. Noi le zicem Scrisorele, pentru că e mai ușor pentru Badea să înțeleagă ce facem noi. 

Așadar, dacă nu ești încă sigur de ce te-ai abona la Scrisorelele noastre dragi, eu sunt aici să îți dau câteva motive. Hai să vedem ce îmi iese!

1. Au conținut valoros

După cum am menționat deja, toți nepoții Badei vor să facă un lucru important prin conținutul lor: să îți aducă valoare. Știm și noi cum se manifestă consumatorul online și cât de bombardat cu text și vizual este el, pentru că ne găsim și noi acolo printre voi. Salutări! 


Tocmai de aceea, vrem ca ceea ce creăm și distribuim să aducă valoare. Să simți că nu ai citit degeaba. Că nu ai văzut degeaba. Că nu ți-am furat câteva secunde din ziua ta doar ca să uiți repede de noi. Nu e mereu ușor și uneori cifrele ne descurajează. Dar Scrisorelele neaoșe încearcă tot timpul, pe cât posibil, să îți îmbogățească timpul pe care ni l-ai oferit. Pentru că e cel mai mare cadou pe care ni-l puteai face, așa că măcar prin atât să te răsplătim și noi! 

2. Ești primul care află noutățile noastre

Având în vedere faptul că ai făcut un pas înspre noi și te-ai abonat la ale noastre scrisorele, ni se pare normal să răsplătim acest lucru. Dacă ești abonat, de cele mai multe ori ești primul care vede noile modele de tricouri, primul care află de noutăți sau ce mai pregătim și ce am vrea să facem. 

De asemenea, e locul în care fiecare nepot în parte își mai împărtășește din gânduri, experiențe sau lecții, pentru că e locul în care suntem mai aproape de tine. 

3. Au conținut exclusiv și cercetat îndelung

Deși se leagă de tematicile postărilor de pe rețelele de socializare, conținutul scrisorelelor e doar al lor! Miruna, expeditoarea lor, caută, citește, află și se uită la fel de fel lucruri pentru ca mai apoi să disemineze informația și să ți-o livreze într-un mod cât mai frumos. 

Astfel, odată ce am stabilit tematica, încercăm să aducem informații proaspete, interesante și care merită atenția ta, pentru a reuși să ducem tradiții mai departe, dar să te păstrăm și pe tine cât mai aproape. 

Spre exemplu poți să citești despre de ce Păcală e un personaj atât de îndrăgit de noi românii, ce tradiții și superstiții se păstrează în diferite zone ale țării, cum se leagă legendele noastre de locurile în care am trăit și câte și mai câte, căci mereu apare altceva despre care ne face plăcere să scriem! 

4. E ca și cum primești o scrisoare de la un prieten drag

După cum am spus, scrisorelele sunt modul prin care suntem mai aproape de tine, pentru că știm că ne adresăm fiecărui cititor în parte. 

Deci fiecare scrisorică se livrează joi dimineața și e special gândită pentru tine. E exact ca și cum ai primi o scrisoare de la un prieten drag, pentru că acolo noi putem împărtăși mult mai multe lucruri pe care, de cele mai multe ori, nu avem spațiul necesar să le împărtășim altundeva. 

De asemenea, partea bună e că și tu ne poți scrie, răspunde sau mărturisi opiniile tale legate de oricare ar fi subiectul scrisorii. Pentru că ne place tare mult să auzim ce gândești, cum ți se pare ce citești și cine știe ce discuție poate ieși de acolo! 

5. În ele se ascund și surprize! 

Ți-am menționat deja faptul că a te abona la un newsletter e un pas înainte în a clădi o relație dintre Badea și consumator. Ei bine, noi încercăm din răsputeri să menținem acea relație în viață și prin elemente de surpriză. 

Deci, uneori, în funcție de momentul anului și de buzunarul Badei, nepoții mai strecoară pe acolo coduri de reducere, provocări sau diferite daruri pe care nu ai vrea să le ratezi! 

6. Îs tare frumușele! 

Dincolo de conținutul lor atent selecționat, Scrisorelele îs și tare frumușele! Nepoata Georgi are grijă ca totul să fie frumos așezat în pagină și ca textul să fie mereu asortat cu poze și ilustrații! Asta ca să ne asigurăm că experiența ta e cât mai plăcută și din punct de vedere vizual, că doar prima dată mâncăm cu ochii! 

Așadar, tocmai ai citit 6 motive pentru care te-ai abona la Scrisorelele neaoșe. Dacă nu ne crezi pe cuvânt, poți oricând să te abonezi chiar aici: https://www.badeaneaos.ro/  și să experimentezi pe pielea ta. Iar dacă unul din aceste 6 puncte nu e adevărat, să ne tragi la răspundere! 


Lasă un comentariu


Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare