De ce ai alege un tricou brodat?


În cazul în care te-ai săturat de tricourile care au printuri, îți oferim alternativa: tricouri brodate. Și dacă nu știi ce e cu ele sau de ce le-ai alege, îți dăm noi 5 motive mai jos:

1. E muuuuuult mai calitativ

Da. Muuuuuult. Cu 6 de „u”. Îi merită pe fiecare dintre ei. 

Și acum n-am fi noi meșteri croitori, dar vorbim și din calitatea noastră de producător dar, mai important, din cea de consumator.

Așa că după aproape un an de tricouri brodate (căci toate testele noi le purtăm) putem să ne punem mâna pe inimă și să spunem că tricourile brodate sunt mai calitative. Evident, depinde și de tipul de broderie. Dar noi la Badea brodăm cu mașini industriale de brodat și sincer până acum nu le-a ieșit nicio ață. Nici măcar una.

Ceea ce ne duce la al doilea motiv. 

2. Broderia nu iese la spălat

Am spălat și respălat ale noastre tricouri, pentru că, ce putem spune, nouă ne plac. Suntem genul de mici antreprenori care și folosesc produsele pe care le vând. 

Și ca toți tinerii, avem și noi tricouri cu printuri. Care mai de care. Și faza puțin mai plăcută e că după un timp și după un număr de spălări, printul începe să se ducă ușor-ușor pe apa sâmbetei (sau pe apa mașinii de spălat, depinde de preferință).

Evident, depinde și de calitatea printului. Dar nu credem că suntem singurii care au rămas cu bucățele dezlipite pe mâini după ce și-au spălat tricourile de câteva ori.

Dar acest articol nu se intitulează „De ce să nu alegi un tricou cu print” ci de ce să alegi unul brodat. Și unul dintre motive e faptul că broderia nu se duce la spălat. Ațele alea sunt acolo ca să stea. Vor fi cu tine mereu. Ori cam asta vrei de la tricoul preferat. 

tricouri brodate

3. Trece testul timpului

Nu doar că trece testul apei și al spălatului, dar broderiile trec și testul timpului. Adică țin mult, domnule. 

Și ce exemplu mai bun în acest sens dacă nu toate straiele din folclorul românesc. Cele care au fost cusute și acum mai bine de 100 de ani și care se pot purta cu fală și în ziua de astăzi.

Ața ține. Noi v-am spus. Și cine știe? Poate stră-nepoții voștri o să găsească tricoul vostru și o să-l poarte cu aceeași mândrie. Și asta va fi posibil doar pentru că voi ați ales să vă cumpărați un tricou brodat. 

4. N-are toată lumea tricou brodat 

E destul de ușor să ne luăm cu toții aceleași haine acum. Globalizarea și-a făcut treaba. Dar noi suntem mai mult decât siguri că sunteți de acord cu noi când spunem că personalitatea voastră e unică. Fiecare dintre noi este un individ unic. Deci de ce să nu ne și exprimăm ca atare? 

Dacă vei merge undeva și vei fi singurul cu un tricou brodat, fii fericit! Personalitatea ta a fost exprimată cum trebuie. 

tricouri brodate

5. Chiar arată fain 

Dacă nu te-am convins prin argumentele noastre raționale, ei bine, încheiem cu unul mai potrivit: chiar arată fain.

Ce putem spune? Ale noastre poate că sunt faine și datorită designului. (Nu poate, sigur.)

Dar dincolo de asta, un tricou brodat arată și se simte fain.

Culorile sunt la fel de vii, broderia e foarte strânsă, desenul își păstrează forma și la atingere e chiar foarte interesant.

Te-am convins?

Dacă da, Iarmarocul te așteaptă. 

Dacă nu, Iarmarocul te așteaptă: https://www.badeaneaos.ro/collections 


Lasă un comentariu


Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare