De ce ți-ai cumpăra hanoracul neaoș?


1. Că e chiar fain

Sincer, titlul vorbește de la sine. Hanoracul neaoș e chiar fain. Fain. Țais. Țuț’. Ați prins ideea. 

De ce?


Păi, nu doar pentru că e neaoș. Sau pentru că l-am conceput noi. Deși ar fi și astea niște argumente. Hanoracul e fain pentru că are suflet și poveste. Știm că sunt multe hanorace negre în lume, tocmai de aceea am încercat să-l facem pe al nostru unic. 

Design-ul e inspirat din folclor și folosește simbolurile pentru fiecare element în parte așa cum sunt ele în desene, broderii sau mozaicuri. Materialul e unul extraordinar, dar despre asta povestim mai jos. 

Această bucată de material negru are suflul ei, dat chiar de elemente în sine. Are o poveste care îl face special și pe care o s-o citești cu drag, pentru că va da viață articolului pe care îl porți. Vine cu o energie dată de Badea și de nepoții care-și pun o bucățică din ei în fiecare chestiuță pe care o fac. 

Hanoracul vine cu drag și dor de oameni. Cu speranța la o primăvară blândă.

2. Pentru că doar tu și alți 49 de oameni l-ați avea

Nu știm de voi, dar nouă nu ne face o neapărată plăcere să purtăm aceleași chestii pe care le poartă toată lumea. Avem personalități diferite și le exprimăm ca atare. 

De aceea, acest hanorac vine într-o ediție limitată de doar 50 de bucăți. Deci doar tu și alți 49 de oameni veți auzi: „Uau, ce hanorac fain! De unde îl ai?” Atât. Și partea bună e că doar voi (și noi, nepoții) vom fi în posesia unuia. 

Un element pentru fiecare tip de personalitate care vrea să iasă din liniile standardului și să-și regăsească unicitatea.

Un element pentru fiecare trăsătură de caracter care ne face să fim noi înșine.

3. Vei „stăpâni” elementele

Mai mult spiritual decât fizic, ideea design-ului de pe hanorac a fost aceea că noi ne dăm seama cât de neputincioși suntem în fața elementelor din care am fost creați. 

Chiar dacă ele se găsesc în noi sau peste tot în jurul nostru, focul, apa, pământul și aerul ne pot pune la punct de fiecare dată când ne credem atotputernici.

De aceea tu le vei purta aproape de suflet. Ca să accepți că ele au un rol important în univers și că tu nu le poți controla. Badea poate, că el a umblat mult și bine și a învățat că cel mai ușor mod de a stăpâni elementele e să le lași pe ele să te stăpânească. 

4. Hanorac neaoș = îmbrățișare gratis

Am zis mai sus că vom vorbi și despre material. Asta facem acum. 

De fiecare dată când vei îmbrăca hanoracul, vei simți o îmbrățișare. Cam atât e de pufos. Și cum ducem lipsă de îmbrățișări, vine la țanc. 

Noi, nepoții, am ales cu grijă materialul, căci știm cât e de rău și de nasol să ai un hanorac cu design fain, dar pe care să nu-l porți din cauza materialului. 

Așa că poți fii fără grijă. E ales cu mâini dibace și cusut tot aici la noi. Deci are suflu 100% românesc de la un cap la altul. 

5. E geacă de primăvară și pulover de iarnă și tot ce mai vrei tu să fie 

Dacă te întrebi unde ai putea purta hanoracul, răspunsul e oriunde. 

Pentru feciorii ce citesc, să știți că merge la blugi, izmene, pantaloni de trening, pantaloni scurți, boxeri. Merge sub geacă iarna și în loc de geacă primăvara. Nu mai zicem cât e de fain la festivaluri. Acest hanorac va fi acela pe care nu îl veți „împrumuta” prietenelor voastre. 

Iar pentru mândrele cititoare, să știți că merge și la fustă și la pantaloni. Și la teniși și la papuceii buni. Și o să fie acel prim hanorac al vostru, nu „împrumutat” de altundeva. Și mai mult, culorile elementelor se asortează numa bine și cu ce mai aveți voi prin garderobă. 

Deci fie iarnă sau vară, hanoracul e numa’ bun de avut în dulap și de purtat, că mergeți la sanie sau la iarbă verde, pe plajă seara când e răcoare sau toamna când plouă. Prin oraș sau pe la țară, la lucru online sau de la birou. 

Deci sănătate, numa’ bine, și spor să aveți în Iarmaroc! 


Lasă un comentariu


Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare