Anul ăsta, Badea Neaoș se ocupă de cadourile tale de Crăciun


Anul acesta, Crăciunul tuturor va fi puțin mai diferit. Asta nu înseamnă că nu avem motive de sărbătoare. Ne întoarcem la familie și cei dragi, într-un număr restrâns, pentru a ne bucura cu adevărat de intimitatea Sfintei Sărbători.

Badea a decis să stea la colț călduț, cu nepoții în brațe, ascultând colinde de la pruncheși. Însă înainte de a se putea bucura de căldura sobei, spiridușii lui Badea l-au băgat în priză:

”Bade, păcat mare ar fi să nu le dăm oamenilor cu suflet mare care comandă din iarmaroc o bucurie de Crăciun!”

Și păcat mare ar fi fost, dacă Badea n-asculta de spiriduși. Însă dragu de el a plecat urechea, iar dintr-o furtună de păreri au ieșit pachețelele de Crăciun de la Badea, cadoul perfect pentru o Mândruță cu bujori în obrăjori sau un Fecior falnic!

Ca să nu zici că te lăsăm pe dinafară, trage cu ochiu` la ce l-o convins pe Badea că ale noastre cadouri ar fi perfecte pentru Crăciunul acesta!

1. Persoana dragă îl poate purta oriunde!

Fie că stai toată ziua în casă sau ai de umblat prin oraș, un tricou de la Badea iese în evidență. Oamenii vor întreba despre el, de unde e și care e povestea lui. Astfel, orice întâlnire plictisitoare pe Zoom sau oră mai lungă la facultate pot deveni mai interesante.

O calitate tare plăcută a straielor de la Badea e confortul. Un drag prieten ne-a spus că nu există tricou să-i vină mai bine decât ăsta, iar noi l-am crezut pe cuvânt!

2. Ai cadoul gata împachetat.

Știm și noi ce perioadă haotică e acum. Mult de lucru, mall-uri sau market-uri aglomerate în care preferi să nu intri, și, să fim serioși, nu avem toți răbdarea (sau îndemânarea) să împachetăm cadoul cu hârtie de cadou și fundiță.

Nepoții lui Badea s-au gândit la asta și cadoul va fi gata de dăruit din clipa în care l-ai primit! Experiența din interiorul cutiei va fi una magică, deoarece spiritul Crăciunului se află în fiecare colțișor din pachetul tău. Dacă dorești, poți da comandă direct la adresa unde trebuie să ajungă cadoul, să pui numărul de telefon al persoanei și să plătești pe site, cu cardul! 

S-a gândit Badea la toate!

3. Susții o afacere locală.

Anul 2020 a fost unul plin de încercări pentru toată lumea. Din fericire, Badea a văzut că oameni de bună credință au întors ochiu și spre semenii lor și au început să ajute afacerile mici. 

Dacă vrei să ai pictată o imagine mai clară, imaginează-ți că fiecare cadou cumpărat de la o afacere locală îndeplinește, pe loc, o speranță. Dacă visul acelei afaceri mici ar fi reprezentat de un brad de Crăciun, faptul că le-ai oferit încrederea ta este exact ca și când ai fi pus, cu mâna ta, un glob în bradul Speranței. 

4. Nu faci cadou doar un tricou, ci o experiență.

tricou

Atunci când primești un pachet pe care-l așteptai de ceva timp te bucuri că poți să vezi, într-un final, produsul. Însă de multe ori, prima experiență înseamnă ruperea ambalajelor exagerate pentru a ajunge față în față cu ce ai comandat.

Lui Badea nu prea-i place tipu ăsta de împachetare și, să fim sinceri, nu se mulțumește cu una cu două. Norocu tău că Badea-i mai cu moț. Astfel, momentul când persoana dragă ție va deschide pachetul, va fi întâmpinată de o hârtie de mătase fină, sub care se ascund felurite surprize puse la cale de nepoții Neaoși.

De ce nu scriem tot aici? Te-ai gândit că poate prietenul sau prietena ta îl urmăresc pe Badea? Cum ar fi să știe deja surprizele pe care el le-a pregătit? Mare păcat de toată chinuiala ta ar fi…

5. Altfel merge vinu fiert când toată familia îl poartă pe Badea!

Dacă persoana dragă e chiar cineva din familia ta și tu ai deja tricou de la Badea, ar fi tare năcaz să nu fiți toți fercheși. 

Ce modalitate mai bună de a sărbători Crăciunul dacă nu cu familia aproape, gustând dintr-o cană aburindă de vin fiert, în timp ce bunicu` își scoate fluierașu și zîce cu dor?

Ar mai fi motive cu duiumu să faci cadou straie de la Badea, însă am zis că ziua-i scurtă și n-ai timp să le citești pe toate. Dacă tot ți-a rămas niscaiva timp, nu mai bine intri în Iarmarocu nostru, să vezi ce tricou îți ambalează nepoții lui Badea? Nu uita să le spui pentru cine e cadoul!

Sărbători de poveste s-avem cu toții!


Lasă un comentariu


Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare