Scrieri RSS
Ce înseamnă de fapt să vinzi un singur produs?

Dar am auzit de multe ori în jurul nostru întrebări precum ce vă ia atât de mult, că oricum e un singur produs? sau când mai scoateți produse noi?  Așa că ne-am gândit să vorbim și despre ce înseamnă cu adevărat să vinzi un singur produs, dar în mai multe variante ale lui. 

Continuă să citeștiMama Ica

Povestea Mamei Ica e demnă de scenariu pentru o piesă de teatru radiofonic. Așadar, liniște, ca să o auzim așa cum se cuvine.

Continuă să citeștiCui să faci cadou articolele neaoșe în funcție de personalitate

Uneori e destul de greu să nimerești pe cineva atunci când cumperi un cadou.  Nu știi dacă are acel lucru deja, dacă voia pe altă culoare, dacă îi vine mărimea sau dacă lenjeria de pat pe care i-ai cumpărat-o se asortează cu draperiile. Și pentru că e scopul nostru să îți facem viața cât mai ușoară, scrierea de față e despre cum să alegi tricoul potrivit pentru persoana potrivită!  Să, începem, așadar, cu cel mai nou articol din Iarmaroc: 1. Traistele Pentru persoana care mereu cară totul în mâini și refuză cu încăpățânare să ia o geantă pentru că “nu trebuie, mă descurc”. Sau pentru cea care mereu își lasă lucrurile pe unde apucă și întreabă pe toată lumea dacă i-au...

Continuă să citeștiDe ce afacerile mici nu oferă reduceri mari?

Tuturor ne plac reducerile. Da, da. Și nouă, nepoților. Fără ele nu ne-am fi putut lua papuci de multe ori. Și dacă până acum ne sclipeau ochii de fiecare dată când vedeam o reducere, acum, de când știm și noi măcar o firmitură din cum se mănâncă toate acestea, ne dăm seama că lucrurile nu sunt niciodată atât de frumoase. 

Continuă să citești